Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، کشاورزی، صنعتی مهم و حیاتی برای تامین نیازهای اولیه مردم یک کشور است. بدون تردید، توسعه و پیشرفت این صنعت، منجر به خودکفایی و استقلال ایران در تولید محصولات غذایی خواهد شد. دانشگاه آزاد به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور در زمینه توسعه این صنعت ورود کرده و دکتر طهرانچی ریاست این دانشگاه با توجه به کاهش اقبال از این رشته برنامه‌ریزی‌‌‌‌‌های منسجمی را برای توسعه صنعت کشاورزی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر، شورای اقتصاد دانش‌بنیان و معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی در دانشگاه آزاد در زمینه توجه به علوم کشاورزی وارد شده است. برای بررسی بیشتر فعالیت‌‌های کشاورزی در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد به سراغ روسای واحدهای دانشگاه آزاد رفتیم که مشروح آن در زیر آمده است.

سید حسن هاشمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره توسعه کشاورزی در کشور و نقش دانشگاه آزاد در این مسیر گفت: کشاورزی، صنعت مهم و حیاتی کشور بوده که در تامین نیازهای اولیه مردم نقشی تعیین‌‌‌کننده دارد. پیشرفت در این صنعت منجر به استقلال و خودکفایی در تولید محصولات غذایی شده و یکی از عوامل مهم استقلال و خودکفایی در کشور به شمار می‌‌رود.

وی درباره فعالیت‌‌های کشاورزی در واحد بیرجند افزود: در حال حاضر، یک دانشکده کشاورزی فعال و پویا در واحد بیرجند داریم که با توجه به جذب 160 نفر دانشجوی افغانستانی در این واحد دانشگاهی؛ یک قرارداد فرا‌‌‌سرزمینی برای تولید محصولات کشاورزی با کشور افغانستان منعقد کردیم. درصددیم تا با توجه به منابع آبی مناسب و ظرفیت خوبی که در این کشور وجود دارد دانش کشاورزی خود را به این منطقه برده و اقدام به تولید محصولات مشترک کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی در ادامه خاطرنشان کرد: کشت چغندر قند از جمله محصولاتی است که درصدد تولید آن در کشور افغانستان هستیم و کارخانه‌‌ای در این کشور برای تولیدات مرتبط با این محصول وجود داشته که درصدد راه‌‌اندازی دوباره آن هستیم. یکی از محصولات مهم و مورد علاقه افغانستان در توسعه صنعت کشاورزی، زعفران بوده که برای کشت و تولید این محصول هم برنامه‌‌ریزی داریم.

هاشمی درباره محصولات کشاورزی در مزرعه مجاور واحد بیرجند تاکید کرد: در حال حاضر، یک مزرعه در مجاورت واحد بیرجند داریم که 30 هکتار مساحت دارد همچنین مزرعه 102 هکتاری در حاجی آباد 15 کیلومتری دانشگاه وجود دارد که محصولاتی چون زعفران و عناب در این مزارع کشت می‌‌شود. در مزرعه حاجی آباد، کاشت عناب به روش علمی را آغاز کردیم و 32 هکتار از این مزرعه را به تولید عناب اختصاص دادیم.

وی در پایان تصریح کرد: دانشگاه آزاد استان خراسان جنوبی یک مرکز تحقیقات کشاورزی در سطح استان ایجاد کرده و در شهرهای مختلف ماموریت‌‌‌هایی را تحت عنوان ایستگاه‌‌های تحقیقات کشاورزی تعیین کردیم. برهمین مبنا ماموریت توسعه کشاورزی کشور در بیرجند مختص به کاشت عناب، قائن زعفران و زرشک همچنین در طبس خرما و نهبندان زیتون مشخص شده است. فعالیت‌‌های خوبی در کشت و برداشت این محصولات آغاز شده که بدون شک بعد از سپری شدن زمان لازم به تجاری‌‌‌سازی خواهد رسید.

گفتنی است، توجه به صنعت کشاورزی در دانشگاه آزاد از زمان ریاست دکتر طهرانچی آغاز شده تا جایی که معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی در دانشگاه آزاد در این دوران تاسیس شد تا به طور ویژه این دانشگاه بزرگ کشور در توسعه صنعت کشاورزی ایفای نقش کند. امروز بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد در تولید بذر و محصولات کشاورزی مختلف تبدیل به یک برند شدند. این امر دستاوردی بزرگ برای دانشگاه آزاد در رونق تولید داخلی محسوب می‌‌‌شود؛ که منجر به عدم وابستگی به بیگانگان شده و بیانگر افق‌‌های روشن پیش‌‌روی این دانشگاه بزرگ کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی سید حسن هاشمی کشاورزی افغانستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سید حسن هاشمی کشاورزی افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده