Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی همزمان با روز دانشجو نشستی صمیمی با دانشجویان استان داشت که در این دیدار مشکلات و نظارت دانشجویان از نزدیک مطرح و بررسی شد و بر استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشجویان برای توسعه استان نیز تاکید شد. ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، 16 آذرماه به عنوان روز دانشجو در تقویم ملی نامگذاری شده و این روز به یاد سه شهید مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و آذر شریعت رضوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

16 آذرماه به عنوان روز مقاومت و ایستادگی دانشجویان این سرزمین در برابر استعمار غرب و استبداد و خودکامگی در دفتر تاریخ این سرزمین به یادگار ثبت شده است.

به همین مناسبت نیز شب گذشته دیدار صمیمی استاندار خراسان جنوبی با دانشجویان دانشگاه بیرجند برگزار شد و استاندار پای صحبت‌های دانشجویان نشست.

لزوم استفاده از استعدادهای نهفته در دانشگاه‌ها

دبیر شورای کانون فرهنگی هنری دانشگاه بیرجند در این نشست بیان کرد: معضل خاصی در دانشگاه وجود ندارد که در خود محیط دانشگاه و با کمک دانشجویان قابل حل نباشد.

سمیرا صادقی‌خواه افزود: دانشجویان دانشگاه بیرجند در جشنواره کشوری رویش 10 رتبه اول کسب کردند و دانشگاه بیرجند به عنوان دومین دانشگاه در سطح فرهنگی شناخته شده است.

میزگرد روز دانشجو ـ اهواز|دانشگاه محافظه‌کار مشکلی را حل نمی‌کندانتقاد یک تشکل دانشجویی از بی‌توجهی دولتمردان به روز دانشجودر مراسم روز دانشجوی دانشگاه کردستان چه گذشت؟

وی خواهان تعاملات بیشتر با دانشجویان و استفاده از پتانسیل و ظرفیت‌های نهفته در سطح دانشگاه‌ها شد که باید این استعدادها شکوفا شود.

قول‌هایی که عملیاتی نشده است

دبیر شورای انجمن‌های علمی دانشگاه بیرجند نیز گفت: طی سه سال گذشته خراسان جنوبی سه استاندار به خود دیده و در این مدت نیز هر کدام وعده‌ها و قول‌هایی دادند که به آن عمل نشده است.

سانع، با بیان اینکه قرار بود اتاق فکری تشکیل شود که به آن عمل نشده است تصریح کرد: باید از دانشجویان نخبه علمی و فرهنگی نهایت استفاده و از دانشجویان حمایت کافی شود.

وی عنوان کرد: توجه نکردن به نخبگان سبب می‌شود بسیاری از نخبه‌ها به سایر کشورها مهاجرت کنند و باید ظرفیت‌های خراسان جنوبی جدی گرفته شود.

استقلال دانشگاه حفظ شود

نماینده انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه بیرجند نیز در این نشست بیان کرد: طی سه سال گذشته با حضور استانداران دغدغه‌های زیادی مطرح شده که به بسیاری از این دغدغه‌ها پاسخ داده نشده است.

وی با بیان اینکه هزینه فعالیت‌ها و کُنش سیاسی بالا است و باید اجازه دهیم که دانشگاه استقلال خود را حفظ کند افزود: اعتراضات مسالمت آمیز باید در سطح دانشگاه باشد و گرنه این اعتراضات به عنوان آشوب وارد خیابان‌ها خواهد شد.

نماینده انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه بیرجند گفت: باید آن نشاط و پویایی دانشگاه‌ها بازگردد و اگر اعتراضات مسالمت آمیز سرکوب شود تبدیل به آشوب خواهد شد.

عینک امنیتی نسبت به دانشگاه‌ها برداشته شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند نیز بیان کرد: رویکرد بسیج دانشجویی تشکیل هسته‌های مسأله محور است و در حال حاضر برای تشکیل هسته‌ها مشکل داریم تا به صورت عملیاتی کار را آغاز کنیم.

محمودزاده خطاب به استاندار خراسان جنوبی گفت: باید عینک امنیتی نسبت به دانشگاه‌ها را بردارید و وظیفه تشکل‌های دانشجویی است که گره‌های جامعه را باز کند.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات دانشگاه‌ها نیز بحث بودجه است و باید از حداکثر توان دانشگاه‌ها نهایت استفاده را کرد و استعدادها بیش از پیش شکوفا شود.

لزوم حل مشکلات معیشتی و اشتغال دانشجویان

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند نیز عنوان کرد: مطالباتی نه در جهت سیاسی بلکه در جهت فرهنگی و هنری وجود دارد.

محسن اسماعیل‌زاده تصریح کرد: باید اینگونه جلسات و دیدارهای صمیمی در طول سال برگزار شود و تعامل بیشتری با دانشجویان صورت گیرد و تشکل‌های دانشجویی می‌توانند اوضاع را در کشور کنترل کنند.

وی با بیان اینکه اشتغال و نبود درآمد یکی از مشکلات دانشجویان و مانعی بر سر راه ازدواج است افزود: مشکلات معیشتی و اشتغال دانشجویان با توجه به پتانسیل‌هایی که است حل شود.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی بیرجند ادامه داد: بدون فراهم شدن زیرساخت‌ها امکان توسعه در استان وجود ندارد و خراسان جنوبی در بحث گردشگری جای رشد قابل توجهی دارد.

اجرای طرح 10031 در خراسان جنوبی

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی نیز در این نشست صمیمی گفت: مطالبه‌گری دانشجویان در حوزه‌های علمی، پژوهشی و دانشجویی زیاد است و فعال کردن تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌ها می‌تواند کمک کننده باشد تا برنامه‌ها را با قوت بیشتری دنبال کنیم.

مهدی‌زاده گفت: باید در مجوز دادن برای تشکیل تشکل‌های دانشجویی تسهیل شود چرا که گاهی مواقع روند مجوزها طولانی شده و عطش دانشجویان برای تشکیل تشکل‌ها کم می‌شود.

وی افزود: طرح 10031 طرحی در 31 استان است که در این طرح باید 100 هکتار وجود داشته باشد و ساماندهی شود و ما نیز تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا فضایی مناسب در شأن دانشجویان داشته باشیم.

تجارت علم در خراسان جنوبی راهگشا است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند نیز در این نشست گفت: باید به سمت دانشگاه فن آور و کارآفرین حرکت کنیم و اگر دانشگاه‌های استان با برخی دانشگاه‌های سطح دو کشور مقایسه شود مشکل دارد.

سیدحسن هاشمی تصریح کرد: تجارت علم در خراسان جنوبی می‌تواند راهگشا باشد و با توجه به پتانسیل بزرگ در اساتید و دانشجویان توجه به علم و فن آوری حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: ورود دانشجویان افغان طی سال‌های گذشته در استان یک موضوع منحصر به فرد است و ورود دانشجویان خارجی در ارتباطات دو طرفه نیز تاثیرگذار است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با بیان اینکه توسعه رشته‌های علوم پزشکی و پیراپزشکی در دستور کار قرار دارد گفت: می‌توانیم در کنار بخش خصوصی کمک کننده بخش درمان باشیم.

مشکلات بودجه‌ای در دانشگاه‌ها

رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین نیز اظهار داشت: متاسفانه سازمان برنامه و بودجه خون به دل ما کرده و در بودجه مشکلاتی داریم و علیرغم تمام خدماتی که شده اما عقب هستیم.

شفیعی ادامه داد: باید از فضای ناامیدی و خمودگی خارج شویم و پژوهش‌های کاربردی و طرح توازن در یک قالب انجام شود و اساتید و دانشجویان که تجربه گرانبها دارند آن را به منصه ظهور برسانند تا راهگشا باشد.

عدم مهارت فارغ التحصیلان یکی از مشکلات در بازار کار است

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی نیز گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک دانشگاه مهارت محور بوده که بیش از 200 هزار دانشجو در کشور وجود دارد و این دانشگاه به دنبال برطرف کردن مشکل اشتغال جوانان است.

نخعی تصریح کرد: عدم مهارت فارغ التحصیلان یکی از مشکلات در بازار کار است بنابراین دانشگاه‌ها باید در تربیت تکنسین‌های ماهر تلاش کند.

وی اضافه کرد: در خراسان جنوبی پنج مرکز فنی و حرفه‌ای با 3 هزار دانشجو وجود دارد و باید برخی کمبودها مانند فضای فیزیکی و آموزشی را برطرف کنیم.

پیشنهاد طرح منطقه آزاد آموزشی در خراسان جنوبی به دولت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم در این جلسه افزود: یکی از مزیت‌های استان خراسان جنوبی مزیت آموزش بوده و ایجاد مدرسه شوکتیه سرآغازی برای آموزش نوین استان بوده است.

محمد دهقانی فیروزآبادی گفت: در خراسان جنوبی توجه ویژه‌ای به آموزش شده و وجود پدران علم استان نشان دهنده غنای فرهنگی منطقه است و خراسان جنوبی استانی با صادرات معلم است.

وی بیان کرد: بحث صنعت و کشاورزی در استان با مشکل روبرو است و باید به آموزش به دید صنعت نگاه کنیم و صنعت آموزش در استان جواب می‌دهد به شرطی که سرمایه گذاری صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح منطقه آزاد آموزشی در خراسان جنوبی به دولت پیشنهاد شده تا از ظرفیت‌های استان به نحو احسنت استفاده شود و افغانستان نیز فرصت مناسبی برای استان است.

به دنبال فضای امنیتی در دانشگاه‌ها نیستیم

استاندار خراسان جنوبی هم در ادامه گفت: محیط دانشگاه‌ها باید امن باشد و این مورد تاکید است؛ به هیچ عنوان به دنبال فضای امنیتی نیستیم چرا که دانشگاه‌ها قوانین و سازوکارهای خاص خود را دارند و دانشگاه‌ها باید برای خود تصمیم بگیرند. هیچ کار غیر قانونی را حمایت نمی‌کنیم و دانشگاه‌ها باید در زمینه مسائل خود تصمیم گیری کنند.

محمدصادق معتمدیان اظهار داشت: باید برنامه‌ها و ایده‌های دانشجویان عملیاتی شود و در دانشگاه‌های استان شورای هم اندیشی وهم افزایی فعال شود تا تبادل نظر صورت گیرد و به توسعه استان کمک کنند.

انتهای پیام/256/ز

R41348/P1549/S6,56/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: بیشترین خسارت سیل در این استان به محورهای موصلاتی وارد شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده، امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ ضمن تشریح ابعاد بارندگی‌های اخیر استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این بارش‌ها برای خراسان‌جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می‌برد، بسیار نویدبخش بود.

وی با بیان اینکه سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است، افزود: از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان در اسفند و فروردین ۱۰۱ و نیم میلی متر است،
متوسط میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بود که در سال‌جاری تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته‌ایم اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلندمدت نرسیده‌ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی‌متر برسیم.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه نسبت به دوره بلندمدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، گفت: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی‌آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش‌بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع‌رسانی شده بود.

وی با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه خوانده بودند، اظهار داشت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه هشدارهای هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده‌باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش‌ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محورهای مواصلاتی وارد شد، گفت: حجم سیلاب بالا بود، از این رو برخی راه‌ها بسته شد، البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه محورها را بازگشایی کردند اما شانه‌ها شسته و زیر آسفالت جاده‌ها خالی شده است و آنها ناایمن هستند و قطعاً ترمیم آنچه اتفاق افتاده، زمان بر است.

وی از همراهی همه دستگاه‌ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و گفت: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، خاطرنشان کرد: معادن اطراف حاجی‌آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه‌ها رفع شده بود.

وی با ذکر اینکه روستاهای در مسیر سیل بازدید شده، عنوان کرد: خسارت به واحدهای مسکونی و محل‌های نگهداری دام‌ها و بخش کشاورزی در سطح روستاها زیاد بود.

عباس‌زاده گفت: تیم‌های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده‌اند و خسارت‌ها بعد از برآورد در روزهای آینده جمع‌بندی و اعلام خواهند شد.

وی با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، گفت: از ساعت پنج صبح دغدغه حضور به‌موقع دانش‌آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد اما تعدادی از آنها گرفتار سیلاب شده بودند، بالگرد هم جوابگوی حجم دانش‌آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی‌رسیدیم.

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه بلافاصله گزارش بازماندگان کنکور اطلاع‌رسانی شد، تصریح کرد: استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد، ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد.

وی افزود: برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی‌سابقه است و خوشحال هستیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های رسمی و رصدهای علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش‌ها مقطعی و سیلاب‌آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش‌ها هستیم، در سیستان و بلوچستان یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: خراسان‌جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سدها و بندهای خاکی و سازه‌های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.

معاون استاندار با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحدهای مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه‌گذار در شهر حاجی‌آباد دارند، در منطقه حضور پیدا کرده‌اند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت‌دیدگان را واریز کنند.

کد خبر 748381

دیگر خبرها

  • دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد یزد با خانواده شهید سرسنگی
  • «حجت عباسی» فرمانده پدافند هوایی شرق شد
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • تاکید بر انجام اقدامات جهش زا توسط اعضای شوراها
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی