Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از بیرجند، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر به خراسان جنوبی به همراه محمدصادق معتمدیان استاندار و جمعی از مسئولان دانشگاه‌های استان با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی از مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه بازدید و بر حمایت از شرکت‌ها و هسته‌های فناور تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدحسن هاشمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی در ابتدای این بازدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند را مایه دلگرمی و تقویت نشاط و انگیزه پژوهشگران جوان و واحدهای فناور دانست و پیشنهاد دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی مبنی بر ایجاد کارخانه نوآوری استان را ارائه کرد.

وی گفت: «واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان جنوبی در زمینه‌های علمی، آموزشی و پژوهشی تلاش‌ها و توفیقات ارزشمندی داشته‌اند. واحدها و هسته‌های فناور این دانشگاه هم در مدت کوتاه موفق عمل کرده‌اند که امیدواریم با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بتوانند بر شتاب رشد و حرکت علمی خود بیفزایند.

مجید علی‌‌آبادی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند هم با بیان گزارشی از فعالیت‌های مختلف فناورانه و پژوهشی واحد بیرجند گفت: «هسته فناور شهید مهاجر سال ۹۶ با همکاری نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واحد بیرجند مستقر و آذر ۹۶ موفق به تولید نخستین نمونه مواد ویژه باروری ابرهای سرد شد.»

وی افزود: «مواد ساخته شده به تأیید مرکز ملی باروری ابرها رسید و سپس این هسته فناوری موفق شد تأییدیه بین‌المللی مواد را از رصدخانه مرکزی آب و هوای روسیه دریافت کند و درپی آن مواد ساخته شده در اختیار نیروی هوافضای سپاه و مرکز ملی مطالعات و تحقیقات باروری ابرها قرار گرفت و عملیات باروری به‌صورت محدود در سراسر کشور اجرا شد.»

علی‌آبادی اظهار کرد: «در گام‌های بعدی این هسته فناوری موفق به ساخت دستگاه شبیه‌ساز ابر شد که قادر است تعداد هسته‌های حاصل از سوختن مواد باروری ابرها را به‌صورت دقیق محاسبه کند و فناوری ساخت این دستگاه فقط در اختیار چند کشور محدود است.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند با بیان اینکه این هسته فناوری موفق به تولید و مواد ویژه باروری ابرهای گرم نیز شده است، گفت: «دستگاه شبیه‌ساز ابر قادر به ایجاد بارندگی در فصول گرم سال نیز هست.»

وی خاطرنشان کرد که تحققات جدیدی توسط هسته فناور شهید مهاجر در زمینه مه‌زدایی از فرودگاه‌ها در حال انجام است که نتایج آن به‌زودی منتشر خواهد شد.

حسین بهشتی‌نژاد رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی نیز در این بازدید به بیان گزارشی از فعالیت‌های مرکز متبوع خود پرداخت و گفت: «این مرکز در حوزه‌های بارورسازی ابرها، نانوتکنولوژی بتن، تولید نانودارو، ساخت قطعات دکوراتیو پیش ساخته بتن، تولید بیوفیلتر، تولید نرم‌افزارهای آنلاین، نانوافزودنی چندمنظوره بتن، ساخت قطعات پیش ساخته پردوام برای شبکه توزیع برق توسط واحد فناور دهر اروین ناب، دستگاه تولید محلول ضدعفونی صنعتی و خانگی و تولید کننده تجهیزات بیومکانیک فعالیت داشته است.»

انتهای پیام/

167 / 167 بارورسازی ابرها مرکز رشد دانشگاه آزاد بیرجند سورنا ستاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بارورسازی ابرها مرکز رشد دانشگاه آزاد بیرجند سورنا ستاری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی باروری ابرها واحد بیرجند هسته فناور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۱۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند این در حالیست مهف مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند.

به گزارش ایسنا صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد. 

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند. 

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • بارورسازی ابرها می‌تواند منجر به اثرات فاجعه بار شود
  • چرا بارورسازی ابرها بحث برانگیز است و چگونه انجام می‌شود؟
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور