Web Analytics Made Easy - Statcounter

هسته فناور شهید مهاجر دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند، مواد بارورسازی ابر‌ها با کارایی ۲۰ درصد بالاتر از نمونه خارجی را بومی سازی کردند

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، مدیر هسته فناور شهید مهاجر گفت: اکنون بومی‌سازی این محصول پایان یافته و برای تولید انبوه اعلام آمادگی کرده‌ایم.
دکتر مجید علی آبادی افزود: هسته‌زایی و باران زایی مواد تولید شده ما توسط رصدخانه مرکزی آب و هوای روسیه در سال ۱۳۹۷ به تأیید رسید و پس از نتیجه موفقیت‌آمیز آزمایش، نمونه‌هایی بومی‌سازی شده را تولید و در اختیار مرکز باروری ابر‌های یزد قرار دادیم و به‌صورت محدود در تست‌های آزمایشی که داشتند در باروری ابر‌ها در اسفند ۹۶ و بعد هم سال ۹۷ مورد استفاده قرار گرفت و تأیید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: فرمول باروری ابر‌ها جنبه تجاری دارد و فقط در اختیار معدود کشور‌هایی مثل آمریکا، روسیه و تعدادی از کشور‌های اروپای شرقی است و گروه تحقیقاتی ما مطالعات خیلی فشرده‌ای داشت تا بتوانیم به این فرمول برسیم و بعد از حدود دو ماه توانستیم نخستین مواد نمونه باروری ابر‌ها را تولید کنیم که مخصوص ابر‌های فصل‌های پاییز، زمستان و اوایل بهار است.   مدیر هسته فناور شهید مهاجر گفت: ماه گذشته گروهی از وزارت نیرو به اضافه کارشناسان مرکز ملی مطالعات و تحقیقات باروری ابر‌ها برای امضای تفاهم‌نامه به دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند آمدند و در کنار امضای تفاهم‌نامه، مواد جدیدی که تولید کردیم با کد SMS ۹۳۲۱۵ تست شد و توانستیم ثابت کنیم کارایی مواد تولیدی ما از مواد روسی هم حدود ۲۰ درصد بالاتر است.
دکتر علی آبادی افزود: تحقیقات ما صرفاً علمی بود و از صفر کار را آغاز کردیم و وقتی تحقیقات را آغاز کردیم، هیچ نمونه خارجی در دسترس ما نبود تا با مهندسی معکوس بتوانیم به فرمول ساخت مواد بارورسازی ابر‌ها دست پیدا کنیم، و فرمولی که برای ساخت مواد معرفی کرده ایم منحصرا نتیجه‌ی مطالعات خودمان بوده است.
وی گفت در کشور نخستین مجموعه‌ای هستیم که در این زمینه فعالیت می‌کنیم و تاکنون سرمایه‌ی لازم را با کمک تیم پنج نفره خودمان تأمین کرده‌ایم.   دکتر علی آبادی افزود: امسال هم تولید مواد بارورسازی ابر‌های کشور را به هسته فناور شهید مهاجر واگذار کرده اند که کار آغاز شده و ما این مواد را تولید می‌کنیم و در اختیار وزارت نیرو قرار می‌دهیم که در عملیات باروری ابر‌ها در سراسر کشور مورد استفاده قرار بگیرد.  

وی گفت: پروژه‌های دیگری هم در بارورسازی ابر‌های گرم، در مه‌زدایی از فرودگاه‌ها و حتی مقابله با تگرگ که از نظر علمی در یک دسته قرار می‌گیرند را در دستور کار قرار دادیم و هم‌زمان روی این پروژه‌ها در حال کار کردن هستیم و به‌زودی محصولات جدیدتری هم رونمایی خواهیم کرد.


هسته فناور شهید مهاجر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند مستقر است که فعالیت آن از اواسط سال ۹۶ آغاز شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بارور سازی ابرها دانشگاه آزاد اسلامی باروری ابر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سراسر کشور در پنج حیطه مدیریت نظام سلامت، هنر و سلامت، علوم پایه، استدلال بالینی و آموزش پزشکی توسط مهدی دهقانی زاهدانی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، کارکنان پژوهشی و پزشکی دانشگاه ْآزاد اسلامی یزد در دانشکده پزشکی علی بن ابیطالب یزد برگزار شد.

این المپیاد همراه با آماده‌سازی زیرساخت‌های برگزاری آزمون، نظیر اطلاع‌رسانی به دانشجویان، اعلام محل برگزاری آزمون، حفظ رعایت حراست از سؤالات و تدابیر و تمهیدات ویژه‌ای برگزار شد. رؤسای استان‌ها پس از آماده‌سازی فایل تجمیع موظفند تا ۴۸ ساعت پس از برگزاری آزمون یعنی در تاریخ ۱۲ اردیبهشت‌ماه نتایج را برای سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال کنند و ۱۸ اردیبهشت‌ماه اسامی دانشجویان راه‌یافته به مرحله بعد در سامانه وزارت بهداشت ثبت می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم